Center for Kræft & Sundhed København
Center for Kræft & Sundhed København
Københavns Kommune
Nørre Allé 45
2200 København N
Tlf / 8220 5800
Københavns Kommune
Kræftrådgivningen i København er beliggende i centret
Tlf / 8220 5805
Kræftens Bekæmpelse

18.02.2019

I Center for Kræft og Sundhed har vi stort fokus på at hjælpe folk tilbage til arbejde efter sygemelding. For at blive endnu bedre har vi interviewet borgere i forløb om deres oplevelser. Vi har også interviewet ledere og medarbejdere på tre arbejdspladser, der har taget rigtig godt hånd om processen med at få en sygemeldt medarbejder tilbage til arbejde. Rapporten kommer med en række anbefalinger og gode råd til både ledere og kollegaer. Sundhedsprofessionelle, der arbejder med rehabilitering af borgere med kræft eller andre alvorlige sygdomme, kan opnå indsigt i et felt, der har stor betydning for borgere i den erhvervsaktive alder. Centret vil sammen med REHPA udvikle informationsmateriale til borgere, arbejdspladser og sundhedsprofessionelle baseret på erfaringer fra rapporten samt den nyeste forskning på området.

Du kan læse rapporten her

Tilbage til nyhedsoversigt