Center for Kræft & Sundhed København
Center for Kræft & Sundhed København
Københavns Kommune
Nørre Allé 45
2200 København N
Tlf / 8220 5800
Københavns Kommune
Kræftrådgivningen i København er beliggende i centret
Tlf / 8220 5805
Kræftens Bekæmpelse

25.06.2015

400 københavnere løb for et sundere og længere liv

Onsdag d. 17. juni snørede op imod 400 københavnere, løbeskoene og løb mod sundhed og livsglæde til det årlige Længe Leve Løb. De indtog Fælledparken for at vise, at de har taget kampen op mod kroniske sygdomme, kræft og overvægt.

Sundhedsborgmester Ninna Thomsen bød velkommen og sendte løberne af sted på den 1000 m lange rute. Deltagerne kunne vælge at løbe ruten op til fem gange og derved nå op på 5 km. For de fleste deltagere handlede det ikke så meget om distancen, men mere om at være med og vise, at de er på vej mod et sundere liv væk fra diabetes 2, KOL, kræft eller risikoen for at få det.

- Det er rigtig godt med dette løb, hvor deltagerne har en sjov dag og oplever et fællesskab med andre der også kæmper for at få sunde vaner til at blive en del af hverdagen, siger sundheds- og omsorgsborgmester Ninna Thomsen (SF).

Det er Forebyggelsescentrene, Center for Kræft og Sundhed København og BørneVægtsCentret, der afholder løbet for tidligere og nuværende deltagere i deres forløb. Formålet er, at give alle en positiv oplevelse med motion og motionsløb og forhåbentligt være med til at grundlægge gode sunde vaner, som kan forebygge at deres sygdom forværres.

Længe Leve Løbet er en årligt tilbagevendende begivenhed. Det er femte år i træk at løbet afvikles.

Tilbage til nyhedsoversigt