Center for Kræft & Sundhed København
Center for Kræft & Sundhed København
Københavns Kommune
Nørre Allé 45
2200 København N
Tlf / 8220 5800
Københavns Kommune
Kræftrådgivningen i København er beliggende i centret
Tlf / 8220 5805
Kræftens Bekæmpelse

20.06.2014

Bruger fra Center for Kræft og Sundhed gennemfører Længe Levet Løbet i Fælledparken

Flot deltagelse til Længe Leve Løbet

500 løbere med kræft, diabetes, overvægt og andre udfordringer indtog onsdag den 18. juni Fælledparken til Længe Leve Løbet. Fra Center for Kræft og Sundhed deltog 28 borgere, som alle gennemførte løbet. En af deltagerne er Helge Linhus som først for nylig er begyndt at løbe på centrets løbehold.

”Jeg har det rigtigt godt med mit resultat. Det er kun 5. gang, jeg prøver at løbe 5 km. Jeg havde sat målet til at klare de 5 km på maksimum 30 minutter – men jeg klarede det på 27 minutter og 30 sekunder", fortæller Helge Linhus.

Det er fjerde år i træk, at Længe Leve Løbet finder sted. Løbet arrangeres af Forebyggelsescentrene, Center for Kræft og Sundhed og BørneVægtsCentret i Københavns Kommune. Formålet med løbet er at give deltagerne en positiv oplevelse med løb og motion – og forhåbentligt hjælpe med at grundlægge en ny god vane.

Du kan se billeder fra løbet via linket her .

Tilbage til nyhedsoversigt