Center for Kræft & Sundhed København
Center for Kræft & Sundhed København
Københavns Kommune
Nørre Allé 45
2200 København N
Tlf / 8220 5800
Københavns Kommune
Kræftrådgivningen i København er beliggende i centret
Tlf / 8220 5805
Kræftens Bekæmpelse

13.06.2014

Medarbejdere fra centret på Folkemødet 2014 på Bornholm

Centret på Folkemødet 2014

Fra torsdag d. 12. juni til lørdag d. 14. juni kan du møde medarbejdere fra centret til Folkemødet på Bornholm. Her fortæller vi om fordelene ved at samarbejde om rehabilitering og rådgivning af borgere med kræft.

Center for Kræft og Sundhed er netop et samarbejde mellem Københavns Kommune og Kræftens Bekæmpelse – og samarbejdet gør, at vi kan tilbyde en bred palette af indsatser som individuel genoptræning, forebyggelse, støtte, råd og vejledning.

På folkemødet giver vi vores gode erfaringer videre.

Tilbage til nyhedsoversigt