Center for Kræft & Sundhed København
Center for Kræft & Sundhed København
Københavns Kommune
Nørre Allé 45
2200 København N
Tlf / 8220 5800
Københavns Kommune
Kræftrådgivningen i København er beliggende i centret
Tlf / 8220 5805
Kræftens Bekæmpelse

20.06.2013

Resultater fra Længe Leve Løbet

Tirsdag d. 18. juni, deltog 30 brugere af Center for Kræft og Sundhed København og deres pårørende i Længe Leve Løbet i Fælledparken. I alt 330 tidligere og nuværende brugere af Forebyggelsescentrene, BørneVægtsCentret og Center for Kræft og Sundhed deltog på dagen.

Det blev til en hyggelig eftermiddag med solskin, godt humør og masser af sved på panden.

Du kan se resultaterne fra løbet her.

Længe Leve Løbet er en årligt tilbagevendende begivenhed for tidligere og nuværende deltagere på Forebyggelsescentrene, Center for Kræft og Sundhed og BørneVægtsCentret i København. Det er tredje år i træk, at løbet afvikles.

Tilbage til nyhedsoversigt