Center for Kræft & Sundhed København
Center for Kræft & Sundhed København
Københavns Kommune
Nørre Allé 45
2200 København N
Tlf / 8220 5800
Københavns Kommune
Kræftrådgivningen i København er beliggende i centret
Tlf / 8220 5805
Kræftens Bekæmpelse

26.09.2018, kl 19.00 - 21.00

Lev godt efter brystkræft – om gener i forbindelse med antihormonbehandling

Forskningssygeplejerske Trine Lund Jacobsen og professor Peter Schwartz fra Medicinsk Endokrinologisk Klinik, Rigshospitalet, holder oplæg om deres forskningsprojekt ’Lev godt efter brystkræft’ og demonstrere en app, der udviklet i forbindelse med projektet.
På Endokrinologisk Klinik, Rigshospitalet, arbejder et forskningsteam tæt sammen med Onkologisk Klinik i bestræbelserne på at undgå, at patienter behandlet for brystkræft får følgevirkninger af behandlingen.
I app’en er der information på video og som tekst og mulighed for at indtaste informationer til brug for patienten og til forskning. Det er en meget stor undersøgelse, som har til hensigt at øge den samlede viden om energiomsætningen og knoglerne efter brystkræft.

Der serveres kaffe, te og frugt.

Tid

Onsdag d. 26. september kl. 19.00-21.00
Dørene åbnes kl. 18.30.

Sted

Her i centret

Hvem kan deltage

Arrangementet er for alle interesserede.

Yderligere information

dbohovedstaden@brystkraeft.dk eller på tlf. til Lene på tlf.: 60 80 55 41.

Tilmelding

Der er desværre ikke flere ledige pladser.